Šta je Secmont ?

Osnovna delatnost firme Secmont je ugradnja i održavanje sigurnosnih sistema, video nadzora, alarma, kontrole pristupa i radnog vremena, kao i protivpožarnih sistema. Naš tim čine iskusni i obučeni radnici koji su licencirani od strane državnih organa za poslove instalacije sigurnosnih sistema.
Besplatnim izlaskom na teren i detaljnom procenom troškova, počev od potrebnih radnji i materijala, sve do potpunog puštanja sisetema u rad, ponudićemo Vam najoptimalnije rešenje, koje će odgovarati kako Vašim potrebama tako i budžetu. Sa nama nema iznenađenja, tačno ćete znati šta i koliko plaćate.
Kada je kvalitet u pitanju ne postoji kompromis. Ovlašćeni smo za  ugradnju sigurnosnih sistema vodećih svetskih proizvođača: Dahua, Hikvision, Paradox, Matrix…koji će Vam obezbediti sigurnost, jednostavno rukovanje i dugotrajnost. Pružamo Vam garanciju na ugrađenu opremu, kao i na uslugu montaže.
Nakon instalacije i puštanja sistema u rad, pružamo Vam profesionalnu tehničku podršku. Vaši pristupni podaci, kao i raspored opreme u potpunosti podležu diskreciji, što sprečava svaki vid zloupotrebe. Potpisivanje Izjave o poverljivosti,  dodatni je garant naše posvećenosti brižljivom čuvanju svih poverenih informacija.