Komplet može da podrži potrošace do ukupne snage 1500W, u bateriji može da se skladišti 2,2kW.
Ovako projektovan sistem se najčešće koristi na vikendicama gde se želi provesti 2-3 dana nedeljno za napajanje potrošača kao što je frižider, osvetljenje, TV, radio, punjenje mobilnih telefona, lap topova, napajanje malih kućnih aparata, ručni alat, pumpi za pretakanje i td.

€1,500.00
*navedena cena je sa montažom. Uslove montaže pogledajte ovde.

Komplet može da podrži potrošače do ukupne snage 2000W, u bateriji može da se skladišti 4,4kW.
Ovako projektovan sistem se najčešće koristi na vikendicama gde se želi provesti 2-3 dana nedeljno za napajanje potrošača kao što je frižider, osvetljenje, TV, radio, punjenje mobilnih telefona, lap topova, napajanje malih kućnih aparata, ručni alat, pumpe hidropaka manje snage ili pumpe za zalivanje i td. 

€2,000.00
*navedena cena je sa montažom. Uslove montaže pogledajte ovde.

Komplet može da podrži potrošače do ukupne snage 3000W, u bateriji može da se skladišti 6,6kW.
Koristi se na vikendicama, kao i na objektima u kojima se živi preko cele godine.Ovaj sistem može da služi za napajanje potrošača kao što su frižider, osvetljenje, TV, radio, punjenje mobilnih telefona, lap topova, napajanje malih kućnih aparata, ručni alat, pumpe hidropaka manje snage, veš mašina... Za upotrebu ovog sistema preko cele godine moguće je nadograditi vetrogenerator ili baterije dopunjavati preko agregata ili drugog vida eksternog napajanja kako bi se obezbedila energija tokom više uzatopnih dana sa smanjenim sunčevim zračenjem.

€3,000.00
*navedena cena je sa montažom. Uslove montaže pogledajte ovde.